Notice: Undefined variable: body_class in /home/boysgirls/domains/boys-girlspleasure.com/public_html/wp-content/themes/scent/header.php on line 62
class="bp-nouveau page-template-default page page-id-2115 theme-scent woocommerce-no-js hide-nav wpb-js-composer js-comp-ver-6.9.0 vc_responsive no-js">

FAQ

FAQ

Wat zijn de tarieven?

Onze tarieven beginnen bij €140,- per uur; afhankelijk van uw woonplaats.

Kan ik ook korting krijgen?

In principe geven wij geen korting. Maar er wordt weleens een uitzondering gemaakt als wij tóch in de buurt zijn óf als u een dame of heer voor meerdere uren boekt.

Krijg ik de chauffeur te zien?

Nee, u krijgt de chauffeur nooit te zien, tenzij u dit zelf wilt of de dame/heer zich geintimideerd voelt en de chauffeur om hulp verzoekt.

Kan ik ook zoenen met haar of hem?

Daar kunnen wij u helaas geen antwoord op geven. Deze beslissing laten wij aan de dame/heer over en het kan zijn dat zij u hiervoor een extra vergoeding vragen.

Kan ik ook verlengen?

Maar natuurlijk kunt u ook verlengen. Na het minimale eerste uur kunt u steeds verlengen met minimaal een half uur.

Kan ik ook bezoek krijgen in een hotel?

Zeker, geeft u aan de telefonist door welk hotel, welke kamer en op welke naam de kamer gereserveerd is. Het zou ook fijn zijn als u de receptie meldt dat u bezoek krijgt, dit voorkomt irritatie en vervelende situaties voor de dame/heer en wellicht ook voor u.

Hoe kan ik betalen?

Momenteel kunt u contant, en via Tikkie betalen bij ons.

Hoe gaan jullie om met mijn gegevens?

Wij gaan discreet om met uw gegevens. Telefoonnummers worden elke avond verwijderd uit de bellerslijst om te voorkomen dat u “per abuis” wordt gebeld. Mocht het zo zijn dat u vaker belt dan herkent de telefonist uw nummer en dat kan weer erg prettig zijn omdat u zo een band kunt opbouwen met de telefonist, hij/zij weet inmiddels welke dame u al hebt ontvangen en welke uw voorkeur heeft. Ook weten zij vaak uw adres nog en ook dat kan prettig zijn.